Eindejaars Whisky-loterij! Win een fles Cadenhead Small Batch – ORD Distillery 12y

Eindejaars Whisky-loterij! Win een fles Cadenhead Small Batch – ORD Distillery 12y

En de eerste gelukkigen in 2021 zijn bekend! Voor hun kan het jaar alvast niet meer stuk! De winnaar van de fles Cadenhead – ORD Distillery 12y met nummer 9 is: Sunny De Pessemier!

Als 2de en 3de prijs werden cadeaubonnen van € 25 voorzien bij Wholly Spirits te Zottegem en bij restaurant Brisa Geraardsbergen. Met nummer 28 als 5de getal mag Jan Faveyts zijn keuze van cadeaubon doorgeven. Het reservegetal is goed voor de andere cadeaubon van € 25, gewonnen door nr. 26 van Lander Vander Linden!

2020, een jaar dat iedereen snel afgesloten wil zien. Om deze jaarwissel te vieren houden we een feestloterij! Naast de aangeboden whisky zijn er 2 extra prijzen te verdienen!

Er wordt een fles Cadenhead Small Batch ORD Distillery 55,8% – Distilled in 2005, bottled in 2017 – 1 of 576 bottles verloot. In totaal zijn er 45 lotjes. De loterij zal doorgaan op basis van de Belgische Lotto op zaterdag 2 januari. Het winnend lot is het getal van het tweede balletje dat getrokken zal worden. Ook is er een 2de en een 3de prijs voorzien voor respectievelijk het 5de balletje en het reservegetal!

Prijs per lot: € 2,50*

*Er mogen meerdere lotjes aangeschaft worden per deelnemer.

Wie een lotje wil kopen kan dit doen door contact op te nemen met Kristof, Damien, Sven (JP) of Jurgen VM. Ook via de post op Facebook of via mail (kristof_de.c@hotmail.com) mag u ons uw deelname bevestigen. U mag zelf uw lotnummer kiezen.

Hieronder kan u een lijst vinden met de lotnummers en aan wie deze reeds toegewezen zijn. Als uw nummer toch reeds bezet is mag u een ander nummer kiezen of kunnen wij u een random nummer toewijzen.

Betalen kan via overschrijving op rekeningnummer BE56 9731 2791 9388. Het geld moet uiterlijk op vrijdag 1 januari overgeschreven zijn. Als u pas vrijdag overschrijft, gelieve een bewijs van betaling door te sturen. Bij niet tijdig betalen zal uw lot helaas niet geldig zijn.

Een reactie achterlaten